Regler för tävlande

1. Till att börja med behöver du bli medlem i FC Phoenix IF, läs mer här.

2. Om du ska tävla i MMA, thaiboxning eller kickboxning så måste du ha ett så kallat tävlingskort. Det ansöker man om här.

3. Innan du anmäler dig så behöver du godkännande från din instruktör. Prata alltså med din instruktör först.

4. När steg 1-3 ovan är klara så anmäler du dig genom att maila våra tävlingskoordinatorer kom ihåg att bifoga all efterfrågad information.

5. Som tävlande (och coach) är det din skyldighet att bete dig sportsligt och följa såväl din idrotts specifika regler som idrottens regler i stort.

6. Som tävlande för föreningen skall du ovillkorligen göra ditt bästa för att representera verksamheten. Tagga alltid Fighter Centre (instagram respektive facebook) i inlägg på sociala medier. Tacka gärna din instruktör, träningskamrater och coacher. Var alltid sportslig och håll god ton i dina inlägg.

Sponsring

Föreningen kommer göra sitt allra bästa för att sponsra tävlande. Målsättningen är att få pengarna att räcka till så mycket och många som möjligt. Prata med de ansvariga tävlingskoordinatorer innan du skickar in om utlägg. Räkna med att tex låga anmälningsavgifter och milersättning för resor där många tävlande samåker i en bil har större chans att få sponsring. När du har gjort ett utlägg enligt överenskommelse så skickar du in kvitton etc här.

Vid skada

Vid eventuell skada finns information och instruktioner här.

Personuppgifter

När du anmäler dig till en tävling så kommer dina uppgifter behandlas i syfte att administrera tävlingen. Det innebär att anställda, volontärer och andra funktionärer kommer att få tillgång till dina uppgifter.

Arrangörer är enligt lag skyldiga att säkerställa en jämn matchning och behöver därför behandla uppgifter om t.ex. vikt, ålder, kön, tidigare tävlingserfarenhet och rekord. Uppgifterna kommer utöver ovan nämnda funktionärer även att delas med bl.a. sanktionerade förbund samt motståndarens tränare.

Före och efter tävling kommer nyheter och uppdateringar publiceras på bl.a. hemsidor, Facebook och andra sociala medier. Inläggen kan innehålla personuppgifter, t.ex. namn och bild. Dina uppgifter komma att användas vid marknadsföring av tävlingar.

FC PHOENIX IF

© 2023 FC PHOENIX IF. All rights reserved.